Skip to main content

Dimarts 31 de maig a les 19:30h, es convoca la primera trobada oberta i participativa per a la creació del Casal Popular Cubà de Vilanova i la Geltrú, al Centre Cívic de Sant Joan

La trobada té l’objectiu de cridar a la ciutadania a la participació en la creació del nou projecte de Casal Popular Cubà de Vilanova i la Geltrú; i en la ideació conjunta dels actes commemoratius del 25è aniversari de l’agermanament entre Matanzas i Vilanova i la Geltrú que tindran lloc durant tot el 2023 en ambdues ciutats.

L’equip promotor del Casal, explicarà a les persones assistents el motiu pel qual s’ha decidit emprendre la creació del projecte. Actualment, el Casal Popular Cubà de Vilanova i la Geltrú ha estat registrat com a associació a la Generalitat de Catalunya i es troba en la seva fase inicial per a definir els objectius i línies d’actuació. L’acte és un punt de trobada per donar veu i fer participar a totes les persones que vulguin formar part del projecte.

Vine i forma part de la creació del Casal i ajuda a donar forma i vida als actes commemoratius de l’agermanament amb Cuba que se celebraran durant el 2023 a Vilanova i la Geltrú i Matanzas, respectivament.